PRODUKTE

Prodhimi dhe përpunimi i ajrit

Kompresor-me-piston-profesional

Kompresor me piston profesional

Kompresor-me-vide-renner

Kompresor me vide

Gjenerues-azoti

Gjenerues azoti-oksigjeni

Filtra-linje

Filtra linje

Më shumë

Shpërndarje dhe rrjetëzimi i ajrit

tube

Rrjet ajri prej alumini

refittex

Tuba ajri elastik

Tuba-ajri-plastik

Tuba ajri plastik

Lidhës-ajri

Lidhës ajri

Më shumë

Sisteme pneumatike

Cilindër ajri

Aksesor-për-cilindra

Aksesor për cilindra

EB80-MW

Ishull valvulash EB-80

Valvula elektrike

Më shumë

Vegla dhe Makineri ajri

Vegla-ajri

Vegla ajri

Pistoleta-ajri

Pistoleta ajri

Gozhdë-Kapse

Goxhdë-Kapse

Paisje-për-lyerje

Paisje për lyerje

Më shumë

Sistem Vakumi

Pompa-vakumi

Pomp vakumi

Ventilator

Vendilator

Gjenerues-vakumi

Gjenerues vakumi

Ventuz

Ventuz

Më shumë

Paisje dhe Pjesë makinerie

Dorëza

Dorëza

Antidridhës

Antidridhës

Metra

Metra

Amortizator

Amortizator

Më shumë

Na kontaktoni

Telefon
e-mail