Kompresor me piston monobllok

Ideal për përdorim  në shtëpi ose përdorim të lehtë profesional, sic mund të jetë pastrim me ajër, ose lyerja me ajër, fryrja e gomave të makinës dhe bicikletave, ndërkohe që mund të furnizojnë me lehtësi pistoletat dhe vegla të tjera ajri. Në avantazhet që keta kompresor përbushin, është lehtësia në transportin e tyre dhe magazinimi  për shkak te peshës se lehtë dhe madhësisë së vogël.

MAKINËN
furniture-upholstery-by-ve-thoman
painter
HANDY

HANDY 6/1.5 AB

 • Depozit ajri (Lt): 6
 • Fuqia (hp): 1.5
 • Furnizim (Lt/min): 135
 • Presioni maksimal (Bar): 8
 • Zhurma (dB): 97
 • Pesha (kg): 9.1

Telefon 0672350035

WORK 24/2 AB

 • Depozit ajri (Lt): 24
 • Fuqia (hp): 2
 • Furnizim (Lt/min): 120
 • Presioni maksimal (Bar): 8
 • Zhurma (dB): 96
 • Pesha (kg): 21

Telefon 0672350035

WORK 50/2 AB

 • Depozit ajri (Lt): 50
 • Fuqia (hp): 2
 • Furnizim (Lt/min): 120
 • Presioni maksimal (Bar): 8
 • Zhurma (dB): 96
 • Pesha (kg): 35

Telefon 0672350035