Kompresor me piston silencioz

Drejtuar profesionistëve të cilët  ndodhen në hapësira ku nuk lejohet zhurma e lartë, si për shëmbull pallatet ose në rastet kur përdoruesit e kompresorëve janë në distanca të afërta me kompresorin dhe zhurma do pengonte punën e tyre.  Ato janë zgjidhja ideale për stomatologët, teknikët dentarë, argjendarët, dizajnër grafik, laboratorë mjekësore, pastrim kimik.

Hand holding a professional airbrush and painting
99a84e2c-8937-437c-b4be-b8a29a826b95

AS-186

 • Depozit ajri (Lt): 3
 • Fuqia (hp): 0.17
 • Furnizim (Lt/min): 23
 • Presioni maksimal (Bar): 4
 • Zhurma (dB): 64
 • Pesha (kg): 5.2

Telefon 0672350035

MINI 50

 • Depozit ajri (Lt): 8
 • Fuqia (hp): 0.75
 • Furnizim (Lt/min): 50
 • Presioni maksimal (Bar): 7
 • Zhurma (dB): 65
 • Pesha (kg): 14

Telefon 0672350035

PLUS 70

 • Depozit ajri (Lt): 24
 • Fuqia (hp): 1
 • Furnizim (Lt/min): 70
 • Presioni maksimal (Bar): 7
 • Zhurma (dB): 66
 • Pesha (kg): 21

Telefon 0672350035

DUO 100

 • Depozit ajri (Lt): 50
 • Fuqia (hp): 1.5
 • Furnizim (Lt/min): 100
 • Presioni maksimal (Bar): 7
 • Zhurma (dB): 70
 • Pesha (kg): 47

Telefon 0672350035

DUO 140

 • Depozit ajri (Lt): 70
 • Fuqia (hp): 2
 • Furnizim (Lt/min): 140
 • Presioni maksimal (Bar): 7
 • Zhurma (dB): 72
 • Pesha (kg): 55

Telefon 0672350035