KOMPANIA JONE

“Vizioni ynë është të konsolidojmë ajrin e komprimuar si një forcë lëvizëse në çdo njësi prodhimi në vendin tonë, duke përdorur teknologjitë më të fundit, që modernizojnë çdo proces prodhimi, duke synuar përfitimin e klientëve tanë dhe mbrojtjen e mjedisit."

Profili

Pak njerëz në Greqi e njohin ajrin e komprimuar ashtu siç e njohim ne.  Ne studiojmë, implementojmë dhe riparojme çdo makineri, rrjet ose kompresor që ngjesh ose shpërndan ajrin për , industri dhe blegtori për tridhjetë vjet. Nga objektet tona në zonën industriale dhe qendrën e Selanikut ne shërbejmë një rrjet profesionistësh të specializuar, punëtorësh dhe njësi prodhimi në të gjithë Greqinë. Zgjidhjet tona nuk janë vetëm profesionale por  gjithashtu lehtësojnë duart e profesionisteve te cilet dëshirojnë të jënë efiçent pa humbur paratë,në kopshtin, në pastrimin, dhe në shumë përdorime të tjera.

Pse të na zgjidhni ne

Cilesia

Cilësia është prioritet i lartë i AIRBLOCK. Për këtë arsye, që nga viti 2017, ai është certifikuar nga EN ISO 9001:2015 nga operatori i besuar dhe i akredituar  TUV AUSTRIA HELLAS. Të gjitha produktet që importojmë ose prodhojmë janë testuar sipas standardeve dhe rregullave evropiane dhe mbajnë markën CE. Kjo siguron që ne minimizojmë mundësinë e pjesëve ose makinerive të dëmtuara dhe të garantojmë funksionimin e tyre të duhur dhe afatgjatë.

Përvojë

Një avantazh i madh i AIRBLOCK.gr është specializimi i drejtuesve të saj në fushën e sistemeve intelektuale që rrjedh nga përvoja jonë 30 vjeçare në industri. Në të njëjtën kohë, prania jonë e fortë në zonën e industrisë na ka bërë të lumtur për të gëzuar besimin e atyre që janë të lidhur me të. Gjatë ketyre viteve kemi siguruar partneritete me firmat kryesore ndërkombëtare, gjë që i shton vlerë përpjekjeve tona për të ofruar cilësi dhe besueshmëri për produktet që ne ofrojmë. Një pikë referimi është padyshim prania jonë e përsëritur në ekspozitat sektoriale brenda dhe jashtë kufijve, që ndihmoi në zhvillimin e njohurive dhe aftësive tona.

After Sales Service

Siç dihet mirë, çdo marrëdhënie e suksesshme bazohet në besim dhe respekt. Për ne, qendra e interesit është konsumatori dhe kështu me ndershmëri dhe përgjegjësi absolute ne jemi në gjendje të sigurojmë një program të plotë të mbështetjes teknike dhe riparimit të produkteve (after sales service).  Ne kërkojmë kënaqësinë e klientit për të vendosur bazën më të mirë të mundshme për ri-bashkëpunimin e ardhshëm. Ne japim një garanci për funksionimin e duhur në të gjitha produktet tona, duke përfshirë kontrollin për riparimin ose zëvendësimin në rast dëmtimi ose mosfunksionimi. Gjithashtu shërbimi nga teknikët tanë është në levizje për ti përgjigjiur çdo problemi të paparashikuar  që mund të hasni gjatë përditshmerisë tuaj në punë duke ju dhënë zgjidhje çdo problemi.

30

Eksperiencë shumëvjeçare

5000+

Klientë të kenaqur

250

Instalime madhështore

3

Dyqane të mëdhaja