Njësia e prodhimit, magazinimit dhe përpunimit të ajrit 2.600 lt/min

instalim-alb
Njësia e prodhimit, magazinimit dhe përpunimit të ajrit 1.000 lt / min
May 15, 2018
instalimi-kompresore-me-vide-renner-2
Njësia e prodhimit, magazinimit dhe përpunimit të ajrit 2.000 lt/min
May 15, 2018

Njësia e prodhimit, magazinimit dhe përpunimit të ajrit 2.600 lt/min

Instaluam në industrin e pijeve në Selanik kompresor me vidë RENNER RS-18,5 me fuqi 25HP me kapacitet prodhimi 2.600lt/min. Në linjë shtuam një depozitë 3000lt dhe filtrat e domosdoshëm për pastrimin e ajrit.