Njësia e prodhimit, magazinimit dhe përpunimit të ajrit 1.000 lt / min

istalim-i-ri-kompresorit-renner-10hp
Instalim i ri i kompresorit me vidë RENNER 10HP
May 30, 2018
renner-kompresor-me-vide-depozite-ajri
Njësia e prodhimit, magazinimit dhe përpunimit të ajrit 2.600 lt/min
May 15, 2018

Njësia e prodhimit, magazinimit dhe përpunimit të ajrit 1.000 lt / min

Instaluam kompresorin me vidë  RENNER 10 HP në  industrin e prodhimit të oxhakëve në Korçë. Gjithashtu  instaluam një depozitë ajri 500lt dhe dy tharës RAD 1800,  ekziston  mundesia për instalimin e një kompresori të dytë.