Njësia e prodhimit, magazinimit dhe përpunimit të ajrit 1.000 lt/min

instalimi-kompresore-me-vide-renner-2
Njësia e prodhimit, magazinimit dhe përpunimit të ajrit 2.000 lt/min
May 15, 2018
instalimi-kompresor-me-vide-depozitë-ajri-4700lt
Njësia e prodhimit, magazinimit dhe përpunimit të ajrit 4.700 lt/min
May 15, 2018

Njësia e prodhimit, magazinimit dhe përpunimit të ajrit 1.000 lt/min

Kompresor me vidë nga AIRBLOCK  1000lt/min  u instalua në industrine e përpunimit të lëkurës duke furnizuar makineritë me ajër.  Në linjën bashkë me kompresorin instaluam një depozitë ajri COINOX 500 lt dhe dy filtra ajri për të realizuar pastrimin e ajrit para hyrjes në rrjet.