Instalim i ri i kompresorit me vidë RENNER 10HP

instalim-alb
Njësia e prodhimit, magazinimit dhe përpunimit të ajrit 1.000 lt / min
May 15, 2018

Instalim i ri i kompresorit me vidë RENNER 10HP

Instalim i ri i kompresorit  me vidë  RENNER 10HP për të zëvendësuar një kompresor të vjetër në një industri të vogël. U shtuan tek  tharësi ekzistues, ndarës centrifugal dhe dy filtra të linjës për ajër të  pastër,  instalimi u realizua  nga tekniku i AIRBLOCK.