SHËRBIME PËR KOMPRESOR

Ndihuni të sigurt për shërbimet nga Airblock

Ne sigurojmë mbështetje të menjëhershme dhe të besueshme teknike për çdo lloj, madhësi dhe markë të kompresorit ose pompës së vakumit. Teknikët tanë, me përvojë të gjatë në fushën e riparimeve dhe më shumë se 300 orë trajnimi dhe seminare, janë pranë klientit në mënyrë efikase dhe me shërbime të shkëlqyera.

Ne gjithmonë përdorim pjesë origjinale të cilësisë së lartë për të gjitha markat dhe kemi një partneritet me prodhuesit kryesorë të kompresorëve të ajrit që na siguron qasje në të gjitha pjesët për riparimin e defekteve.

  • Na pyesni