VEGLA DHE MAKINERI AJRI

Vegla-ajri

Vegla ajri

Vegla e ajrit janë më të preferuar në shumë aplikime në krahasim pasi ato janë më të qëndrueshme, nuk janë të dëmtueshme lehtë dhe sigurojnë më shumë forcë.

Pistoleta-ajri

Pistoleta ajri

Pistoletat  me  ajër janë veçanërisht të lehta për t’u përdorur, pasi ato nuk kërkojnë forcë dhe përpjekje për përdoruesit, vetëm  të llogarisin  saktë pikën që ata duan të ngulen gozhdët.

Gozhdë-Kapse

Goxhdë-Kapse

Gozhë dhe kapse, për pistoleta ajri, në të gjitha madhësite dhe llojet, të pajtueshme me shumicën e markave. Në paketime  prej 1,000, 2,000 dhe 5,000 copë në varësi të llojit. Në fotografit , shfaqet dimensioni i saktë, siç është madhësia e kokës se gozhdëve si dhe gjerësia e kapseve, ndërsa gjatësia në secilin rast ndryshon.

Paisje-për-lyerje

Paisje për lyerje

Pajisje për lyerjen e sipërfaqeve( mobilje, murë, llamarina) me ajër, duke përdorur pistoleta ajri nga AIRBLOCK me diametër bek nga 1.4 deri ne 2.5mm, me enë te sipërme osë të poshtmë, por gjithashtu dhe shumëllojshmëri në aerograf, nail-art, make-up etj. Një gamë e plotë e pjesëve rezervë (bek, ene) dhe aksesorëve (rregullatorët e presionit, tubat, filtrat) janë gjithmonë në dispozicion.

Aksesorë-për-vegla-te-ndryshme

Aksesorë për vegla te ndryshme

Gama e gjerë e pjesëve ndihmëse dhe pjesëve rezervë për vegla ajri.

Vibrator-ajri

Vibrator ajri

Vibruesit pneumatik, të cilet janë të ndare në rotullues,me top, me turbinë dhe vertikal, përdoren në linja prodhimi, kapanone, kamiona etj.

Makineri-ajri

Makineri ajri

Fiderat  janë mjete të posaçme për përpunimin e metaleve ose industritë e prerjes. Tryeza të rrotullueshme janë zgjidhja ideale për aplikime industriale me forma rrethorë që kërkojnë përzgjedhjen e shumë vendeve.

Rerë-shpërndarës

Rerë shpërndarës

Sabiatriçe për përdorim profesional, me  derë anësore dhe ndriçim të brendshëm. Ato mund të kombinohen me një valvul këmbë aktivizuese, mbledhës pluhuri për riciklim , ndërsa paketimi përfshin mebranë zëvendësuese për të mbrojtur xhamin.

Na kontaktoni

Telefon
e-mail