SHPËRNDARJE DHE RRJETËZIMI I AJRIT

tube

Rrjet ajri prej alumini

Rjetet e alumit për ajrin e komprimuar, uje ose vakumi në ngjyrë bojqelli, të cilat dallohen  për instalimin e tyre të lehtë dhe të shpejtë dhe aftësinë për të minimizuar humbjen e presionit, madje edhe në distanca të gjata. . Ato nuk janë të gërryeshme, kane rezistente ndaj UV dhe ri-përdorimit. Për presionin e funksionimit -0,8 … +15 bar dhe temperaturën e jashtme -20 ° C … +70 ° C.

refittex

Tuba ajri elastik

Tuba elastik REFITTEX prodhim Italian, nga kaucuk, me dy shtrasa ndërmjet, për më tepër ,  rezistencë ndaj presioneve të larta dhe kushteve të vështira të jashtme. I përshtatshëm për përdorime me çelsa ajri ose mjete të tjera dhe makineri që funksionojnë me ajër, për shkak të furnizimit të madh të ajrit që ato mund të përballojne. Disponojme në dimensione nga diametri i brendshëm Φ6mm, deri në Φ25mm.

Tuba-ajri-plastik

Tuba ajri plastik

Tuba plastik nga firma italiane MEBRA PLASTIK i përshtatshëm për ajër, ujë, vaj, kimik ose ushqim, por edhe për temperatura të larta ose presione të larta, me aplikime të panumërta sidomos në automatizimin pneumatik (pistona, valvula, etj.) E disponueshme në një larmi ngjyrash dhe në të gjitha madhësitë nga 1mm deri në 16mm. Gama përfshin gjithashtu edhe tubat spiralë për montimin e mjeteve të ajrit ose stendat e punës.

Lidhës-ajri

Lidhës ajri

Lidhes ajri për shpejtësi në lidhjen dhe shkyçjen e ajrit nga mjetet ose makinerit me tubat e tyre. Nga lloji më i zakonshëm (Italian dhe Gjermania) deri në lidhësat shumë të specializuar MINI për të siguruar zëvendësimin e tyre me lehtësi. Nëse lloji që juve deshironi nuk është në katallogun tonë, ju lutemi na kontaktoni dhe ne do ju gjejmë të përshtashmin nëpërmejt dimensioeve.

Rakorderi ajri automatike

Rakorderi ajri automatike për lidhje midis tubave plastik të ajrit. Instalim i lehtë, i shpejtë dhe mbi të gjitha pa humbje. I përshtatshëm për ajër, ujë ose vaj. Bronz, me kapak plastik dhe gomin  (nuk ka nevojë për teflon). I përshtatshëm për presion deri në 16 bar dhe temperatura maksimale prej 80 ° C

Rakorderi-vidhues

Rakorderi vidhues

Linja e rakorderive të filetuara nga METAL WORK, përbën zgjidhjen me te sigurt, pasi rrethon tubin duke e shtrënguar atë nga brenda dhe nga ana e saj e jashtme, duke eliminuar rrezikun e rrjedhjes. Ato veprojnë në presione deri në 18 bar dhe janë bërë prej bronzi me trajtim të veçantë të nikelit. . Ideal për përdorim me ajër, ujë, vaj, kimikate dhe ku ka një temperature ambjenti të lartë.

Rakorderi-speciale

Rakorderi speciale

Rakorderit  e presionit të lartë (maksimumi 60 bar) e linjes ‘’B’’ është ideale për tuba metalik. Rakorderit të cilat xhirohen në trup të linjës ‘’D’’ rezistojnë deri në 18 bar.  Të dy linjat  janë bërë prej bronzi OT58.

Rakorderi-NSF-INOX

Rakorderi NSF-INOX

Rakorderi automatike për aplikacione të veçanta. Seria e rakorderive NSF, e përbërë nga bronzi prej një përpunimi veçantë, është çertifikuar për ushqim dhe përbën një zgjidhje ekonomikisht të përballueshme. Seria XR janë rakorderi të prpdhuara nga çelik inox  AISI316L dhe është i përshtatshëm për aplikimet nga më të vështira pasi ajri vjen në kontakt të drejtpërdrejtë me kimikate, ujë të kripur ose materiale të tjera oksiduese.

Rakorderi-lidhës

Rakorderi lidhës

Kjo kategori përfshin një shumëllojshmëri të gjerë bashkuesish  të llojeve të ndryshme. Krijo lidhje për përfitime shtesë në rrjetin tënd, rinovo rakorderit që mund të kenë nevojë të zëvendësohen me pajisje më të përshtatshme.

Na kontaktoni

Telefon
e-mail