PRODHIMI DHE PËRPUNIMI I AJRIT

52555101_966771656855677_8668365823015911424_n
52446273_665896693826994_3971768168002617344_n
Kompresor-me-piston-monobllok

Kompresor me piston monobllok

Ideal për përdorim  në shtëpi ose përdorim të lehtë profesional, sic mund të jetë pastrim me ajër, ose lyerja me ajër, fryrja e gomave të makinës dhe bicikletave, ndërkohe që mund të furnizojnë me lehtësi pistoletat dhe vegla të tjera ajri. Në avantazhet që keta kompresor përbushin, është lehtësia në transportin e tyre dhe magazinimi  për shkak te peshës se lehtë dhe madhësisë së vogël.

kompresor-me-piston-silencioz

Kompresor me piston silencioz

Drejtuar profesionistëve të cilët  ndodhen në hapësira ku nuk lejohet zhurma e lartë, si për shëmbull pallatet ose në rastet kur përdoruesit e kompresorëve janë në distanca të afërta me kompresorin dhe zhurma do pengonte punën e tyre.  Ato janë zgjidhja ideale për stomatologët, teknikët dentarë, argjendarët, dizajnër grafik, laboratorë mjekësore, pastrim kimik.

Kompresor-me-piston-profesional

Kompresor me piston profesional

Linja e kompresorëve me piston nga Airblock, janë zgjidhja ideale për profesionistët. Prodhimi i besueshëm italian, i kombinuar me garancinë e cilësisë nga Airblock duke dhënë  mbeshtetje të plotë për cdo pjese këmbimi ofrojnë siguri për cdo servis, avazho, punishte, dhe cdo punë tjetër që përdoret kompresori.

Kompresor-Scroll

Kompresor Scroll

Teknologjia e re në industrin e prodhimit të ajrit përbejnë kompresorët SCROLL. . Parimi i tyre i veprimit bazohet në dy element spiral, të cilat rrotullohen jashtë qendrës njera në brëndësi të tjetres dhe ruajnë ajrin në depo të vogla deri sa ta drejtojnë atë me presion tëk dalja.

Kompresor-me-vide-renner

Kompresor me vide

Kompresor me vidë OL të rinjë nga AIRBLOCK me performancë te jashtëzakonshme, të cilët janë zgjidhja ideale për cdo instalim industrial me cmimin më të përshtatshëm në treg. Kompresor me vidë PM-SERIES, më përformanc të lartë, të cilët kombinojnë teknologji të avancuar, kursim energjie dhe janë të përshtatshëm për cdo zonë industriale, të aftë për të prodhuar ajer gjatë 24orësh.

Depozitë-ajri

Depozitë ajri

Rezervuarët nga Airblock janë të prodhuara nga kompania italiane COINOX dhe janë të provuara sipas udhezimeve nga EEC CE87/404 nga B.E të cilat shoqërohen me certifikat specifike. Ngjyrosja e tyre e jashtme është elektrostatike dha ngjyra e tyre është e kaltër (RAL 5015).  Ato mbulohen me një  garancia 5vjecare kundër dryshkut.

Koka-kompresori

Koka kompresori

Pjesë më e rëndësishme në një kompresor me piston është koka e kompresorit që realizon ngjeshjen. Për shkak të tendosjes së vazhdueshme, përbënë një nga pjesët të cilat mund të paraqesin probleme pas përdorimit të gjatë intensiv, të tilla mund tënë derdhja e vajit ose e ajrit, reduktim i  ngjeshjes( vonesa në furnizimin me ajër) ose dëmtin të brëndshëm.

Motorr-elektrik

Motorr elektrik

Motorr elektrike italian të prodhuara nga VEMAT, të projektuara posaçërisht për kompresor ajri. E disponueshme në kuaj fuqi nga 2 deri në 10 kuaj fuqi dhe bazuar në përmasa standarte për përshtatje të lehtë për secilin markë dhe model kompresori. Rrotullimi nuk është i përfshirë në asnjë model motorrik.

Tharës-omd

Tharës

Tharësit ngrirës OMD janë të dizejnuara për të reduktuar vesën në qarqet e ajrit të komprimuar, duke e ngrir ate. Kështu, kondesimi  konvertohet në lagështi dhe përjashtohet nga sistemi. Në të njëjtën kohë, mbajnë në nivele të ulta rënien e presionit ndërmjet hyrjes dhe daljes, në mënyrë që funksionimi i duhur i sistemit të mos ndikohet.

Tharës-përthithës

Tharës përthithës

Linja A-DRY e tharësve të llojit përthithes, janë të dizenjuar për të realizuar ndarjen e lagjështisë nga ajri, duke reduktuar vesën deri në -40oC, për furnizime nga 6 deri në 600 m3/h, në presion deri 16 bar. Përfshin filter nga para dhe nga pas.

Gjenerues-azoti

Gjenerues azoti

Gjenerator i azotit N-GEN, heqin azotin nga ajri dhe e ruajnë për përpunim industrial. Azoti është një ajer inert i cili përdorët kryesisht në aplikime ku ekzistenca e oksigjenit nuk është e dëshirueshme. Në këtë rast sigurohet cilesia e prodhimit të ushqimit, parandalimin e oksigjenit tëk ushqimet dhe pijet, por edhe krijimin e një atmosfere anti-shpërthyese në mjedise me rrezik të lartë.

Gjenerues-oksigjeni

Gjenerues oksigjeni

Gjeneratorët e oksigjenit O-GEN vecojnë oksigjenin nga ajri, dhe e kanalizojnë ate për përdorim të pavarur. Aplikacionet kryesore ku oksigjeni është i domosdoshëm është për fryrje qelqi, kullim, përdorime mjeksore dhe farmaceutike.

Ndares-centrifugar

Ndares centrifugar (seperator)

Ndarësit e kondensimit CKL-B janë prodhuar për largimin e grimcave të lagjështa nga kompresori juaj para se ajri të përfundoj në depozitën e ajrit. Nëpërmejt centrifumit të gjitha grimcat e lagështa dhe të ngurta qëndrojnë në muret e ndarësit dhe përfundojnë në pjesën e poshtme ku dhe ato largohen nëpërmjet dehidrimit automatik.

Filtra-linje

Filtra linje

Filtrat e linjës AF janë të dizenuara për mbrojtjen e sistemit të ajrit të komprimuar dhe të pajisjeve nga problemet që shkakton lagështia dhe grimcat. Cilësia e kërkuar e ajrit të komprimuar sipas standarteve ISO 8571-1, mund të realizohet me sukses me 9 elementë të ndryshëm të filtrit (B, P, R, M, S, A, A2, H2 dhe MS2).

Parapërgatitje-ajri

Parapërgatitje ajri

Seria e përgatitesve nga AIRBLOCK, dallon për ndërtimin e fuqishëm dhe dizanjin, ndërkohë në të njëjtën kohë është ideal për përdorim industrial dhe profesional. Prodhojne ajër të klasës 5-të, duke mbajtur grimcat e ngurta dhe të lagështa > 40 micron.

Sisteme-matëse

Siteme matëse

Me sisteme të integruara të matjes nga kompania gjermane CS Instruments, keni në duart tuaj cdo informacion për përformancën dhe konsumin e energjisë të instalimi të ajrit të komprimuar. Në raste të tilla juve dini cilat tregues mund të përmiresohen dhe sa në të vërtet kushton ajri që konsumohet.

Na kontaktoni

Telefon
e-mail