PAISJE DHE PJESË MAKINERIE

Amortizator

Amortizator

Amortizator nga AIRBLOCK për përdorim industrial ose me një forcë fikse (seria AC) ose me një forcë rregulluese (seria AD) në varësi të aplikimit. Zgjidhni në bazë të fuqisë maksimale. Temperaturat e funksionimit për të gjithë amortizatorët janë nga -10 në + 80oC.

Lubrifikant

Lubrifikant

Lubrifikant me cilësi të lartë, të qëndrueshëm dhe rezistencë për kompresorë ajri të të gjitha llojeve (kompresor me piston, me vidë, kompresor scroll) për të lubrifikuar pjesët e brëndshme që vijnë në kontakt me fërkime. Lubrifikantë i lehtë për ajrin e komprimuar që ruan pistonat, valvulat, dhe çdo vegël ajri nga dëmtimi. Në gamën tonë do gjeni gjithashtu lubrifikues të çertifikuar për idustrin e ushqimeve.

Na kontaktoni

Telefon
e-mail