NDËRTIME TË VEÇANTA PËR CILINDRA

Ndërtime të veçanta për cilindra

Si prodhuesit e vetëm të cilindrave në Greqi, ne jemi në gjendje të prodhojmë cilindra  ajri të veçantë të të gjitha llojeve me rregullime në përmasa, fije dhe operim. Kështu, klientët tanë mund të zëvendësojnë aksesorin e tyre të vjetër me një të ri pa patur nevojë për modifikime tek cilindrat e vjetra.

  • Na pyesni