KONTRATA E SUPPORTIT 24/7

Kontrata e supportit 24/7

Ne u ofrojmë klientëve tanë mundësinë e nënshkrimit të kontratës së mirëmbajtjes me objekte të tilla si shërbimi teknik 24 orësh, zgjerimin e garancisë dhe inspektimin periodik të sistemit përmes matjeve të veçanta të cilësisë dhe kostove të energjisë për prodhimin e ajrit të komprimuar.

  • Na pyesni